woensdag 26 september 2007

Met een frankeermachine sneller en goedkoper uw post versturen?

Verstuurt uw bedrijf vijftien zendingen per dag, dan is een frankeermachine dé ideale nieuwe medewerker voor u. Het is een gemakkelijke, tijds- én geldbesparende oplossing, geschikt voor alle ondernemers of organisaties, van zelfstandige tot VZW, van KMO tot multinational. Frankeren gaat immers veel sneller dan met postzegels, zodat u kostbare werkuren bespaart. Ook de tochtjes naar het postkantoor worden zeldzame uitstapjes: uw machine wordt immers online opgeladen; nog meer tijdswinst.

Op 1 augustus 2007 verdween het Non Priortarief voor postzegels. Dit wil zeggen een stijging van de prijs. MAAR voor frankeermachine blijft het Non Prior-tarief echter wel beschikbaar! Met frankeermachines behandelt u uw post sneller en goedkoper!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe werkt zo'n frankeermachine eigenlijk?

COMPANEO zei

Een frankeermachine is eenvoudig in gebruik:

Opladen van de frankeermachine gebeurt via De frankeermachine wordt via de telefoonlijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, zodat u nooit zonder “postzegels” valt en niet meer naar het postkantoor moet om postzegels te kopen.

Frankeermachines vindt u in alle maten en gewichten, een eenvoudig basismodel hebt u al voor minder dan 1.000 euro. Een basismodel huurt u al vanaf 1 euro per dag.

Een aantal producenten biedt huur- of leaseformules aan waar bijvoorbeeld onderhoud en tariefaanpassingen inbegrepen zijn. Die formules kosten ongeveer 2 euro per dag.

Ook het verzenden van uw post is makkelijk.

Zo wordt u gevraagd uw zendingen te posten (in een rode brievenbus of aan het loket van een postkantoor) binnen de postzone waar u uw frankeermachine gebruikt. Die zone bestaat in de meeste gevallen uit een aantal gemeentes (of een agglomeratie) zodat u een ruime keuze hebt om uw correspondentie te posten.

Wilt u uw zendingen in een rode brievenbus posten, dan vraagt De Post u die bepaalde zendingen samen te voegen in een daarvoor bestemde omslag. Zo kunnen uw zendingen gescheiden worden van die met postzegels, en met de nodige spoed verwerkt worden.