maandag 17 september 2007

Nieuwe vakbeurs voor de voedingsindustrie in de Benelux: INTRAFOOD

Brussel - (Belga)
Bron van informatie en inspiratie voor al wie betrokken is bij de
productontwikkeling en productie van food & beverage: INTRAFOOD:07:

Fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken zijn voor hun R&D en
productontwikkeling continu en actief op zoek naar ingrediënten.
Verbeterde of nieuwe ingrediënten zijn immers een essentieel element
bij de ontwikkeling en productie van de talrijke nieuwe producten en
innovaties in de voedingsbranche.
De nieuwe vakbeurs INTRAFOOD, die op 19 en 20 september 2007 in
Kortrijk Xpo plaatsvindt, wil de professionals uit de
voedingsindustrie uit de Benelux ideeën, informatie en inspiratie
aanreiken om hun nieuwe producten van morgen op een veilige,
kwalitatieve en succesvolle manier in de markt te zetten.

>> Nood aan informatie!
Bij de selectie van leveranciers geven de voedingsmiddelenfabrikanten
de voorkeur aan leveranciers uit de omringende landen omwille van hun
flexibiliteit, de mogelijkheden voor kleinere volumes, aangepaste
smaken en vertrouwen. Met een gespecialiseerd aanbod voor de
Benelux-markt biedt INTRAFOOD:07 een perfecte aanvulling op de
internationale megabeurzen en een unieke invulling van deze
duidelijke nood aan informatie.

INTRAFOOD:07 omvat 2 componenten die de professionals uit de
voedingsindustrie een waardevolle bijdrage kunnen leveren:
* een vakbeurs met grondstoffen, ingrediënten, additieven,
hulpstoffen, halffabrikaten, componenten, know-how, loonwerk en
consulting voor de voedingsindustrie in de Benelux
* een schitterend seminarprogramma, samengesteld door een
Wetenschappelijk Comité onder leiding van Prof. dr. ir. Koen
Dewettinck van Universiteit Gent.

>> Seminars met topsprekers
Diverse seminars geven waardevolle, wetenschappelijke informatie over
smaak, het nutritionele aspect, houdbaarheid en stabiliteit.
Daarnaast zijn er inspirerende presentaties over innovatie en over
belangrijke trends binnen de voedingsbranche. Een greep uit het
ruime aanbod:
- Patrick Vandenbogaerde (Delhaize België) komt de
productontwikkeling van bereide maaltijden bij Delhaize toelichten,
- Dr. Pascal Léglise en Luc Bonfond (Carrefour Belgium) praten over
‘smaak’, als fundamentele parameter voor Carrefour Belgium voor een
succesvolle productontwikkeling,
- Prof. Robert-Jan Brummer (Top Institute Food and Nutrition,
Wageningen) geeft een uiteenzetting over de specifieke eisen voor en
mogelijkheden rond seniorenvoeding,
- enz…. (programma: www.intrafood.be)

INTRAFOOD:07 richt zich naar alle personen in de voedingsindustrie
die bijdragen tot het veilig, kwalitatief, succesvol creëren en
produceren van voedingsmiddelen: alle verantwoordelijken en
medewerkers van de afdelingen aankoop, productie, innovatie, R&D,
productontwikkeling, kwaliteitszorg, marketing en algemene directie.


INTRAFOOD:07 – Benelux vakbeurs voor ingrediënten voor de
voedingsindustrie: woensdag 19 en donderdag 20 september 2007 in
Kortrijk Xpo (B)

Info: Kortrijk Xpo
Patricia Huygelier, Exhibition Manager, Doorniksesteenweg 216, 8500
Kortrijk
tel 056 24 11 11, e-mail: intrafood@kortrijkxpo.com, www.intrafood.be


Meer info over warme drankenautomaten / koffie automaten op de werkvloer: klik hier.


Meer info over frisdrankautomaten : klik hier.


Powered by ScribeFire.

Geen opmerkingen: